France on my mind!

Idag for dottern iväg till Frankrike för andra delen av utbytet som började med fransosernas besök hos oss för en dryg månad sedan. Mitt när jag satt och jobbade stenhårt med en deadline som inträffar imorgon fick jag mess som berättade att nu var de framme och att det var 25 grader. Det känns ju bra att någon i familjen har det varmt och gott. Här har det regnat konstant i två dagar och vinterjackan har fått komma fram igen! Nu väntar jag på att de ska nå sitt slutmål så att mammahjärtat kan börja slå normalt igen!

20140409-174848.jpg
My daughter is in France with her class from school. It’s 25 degrees celsius in France and here in Sweden the rain is poring and i had to have my winterjacket today. It’ nice to know that at least one of my family is warm and cosy…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s