It’s all in the details!

För ett bra tag sedan köpte jag en gammaldags retro dymo på Clas Ohlson för en billig penning. Tanken var att jag skulle använda den både till det ena och det andra. Den blev tyvärr liggande i samband med vår renovering och försäljning av kåken förra året. Häromdagen hittade jag den igen till min stora lycka. Idag såg jag ett inlägg där de använt samma typ av dymo till salt och pepparkar i ett kök! Jag var inte sen att haka på. Det är väl bara fantasin som sätter gränser egentligen!

20140409-181313.jpg

20140409-181326.jpg
I saw this on a blog and decided to try at home. I bought the ”dymo” at Clas Ohlson in Sweden. I have no idea what to call it in english.

One thought on “It’s all in the details!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s