Success!

Som vi har letat efter detta lilla kort! Äntligen har vi hittat vårt gamla viasatkort. Det hade blivit dyrt om vi inte hade gjort det kan jag säga. Hittade även gamla fotoalbum vilket är bra med tanke på att det vankas studentskylt. Lite typiskt att vi måste tömma större delen av förrådet för att hitta det vi letade efter nästan längst in. Dagens första tvättmaskin är på gång och jag har börjat planera inför dagens middag. Just nu sitter vi på vår inglasade balkong och fikar. Ojojoj vad det blåser ute men det gör inget eftersom balkongen är just inglasad. Snart ska vi ta tag i en annan mindre rolig men nödvändig uppgift. Det är bara att bita tag och göra klart!

20140413-104155.jpg

20140413-104222.jpg
We had to empty our entire storagelocker to find our old viasatcard! I’m so glad we did because it would have cost us a lot if we didn’t.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s