The last couple of days!

Jag sover, går upp, äter nåt, jobbar, kommer hem sent, äter nåt och går och lägger mig igen. Det är min vardag just nu. Projektet jag jobbar med är på väg in i en intensiv fas och det är bara att hänga med. Igår lördag hade vi en kilometerlång lista på saker som behövde göras här hemma. Det gick väl sådär (läs glädjekalkyl). Vi skulle städa, tvätta, laga mat, byta däck på bilen, leta efter ett par saker i förrådet etc etc… Jag valde att påskpynta istället, det är ju mycket roligare. Vi lyckades faktiskt även laga mat och byta däck. Vi åkte till min fina svärmor och lånade hennes garageuppfart för byte av däcken. När vi ändå var där plockade jag årets vitsippebukett och tittade på nyfödda lamm. Trots allt en bra lördag! Min dotter är kvar i Frankrike och verkar ha det bra. De har vandrat i bergen, åkt båt, besökt olika städer, ätit glass i 25 gradig värme och solbränt sig. Idag söndag är det bara att fortsätta med listan. Jag ska även jobba hemifrån ett antal timmar.

Utanför lägenhetsdörren hamnade en gammal kaffekanna med lite ris, gula fjädrar och en gul påsktupp. Enkelt men lite färgglatt.

20140413-073700.jpg
I vardagsrummet satte jag lite ris med några dovt rosa och lilafärgade fjädrar samt några lila och rosa prydnader som jag köpte på ICA MAXI förra året.

20140413-073906.jpg
I köket satte jag lite mer ris i en grön loppisvas. Jag tog mitt retropynt köpt från Tradera. Det är små träfåglar och glasdroppar. Jag satte även dit påskkärringarna jag ärvt efter farmor eller mormor. Allt behöver ju inte vara nytt och modernt för att vara supercoolt!

20140413-074203.jpg

20140413-074226.jpg
Varje år försöker jag plocka en bukett med tussilago och en bukett med vitsippor. Älskar vårblommor som egentligen är vackrast där de står. Igår plockade jag iallafall årets vitsippebukett. Det blåste isvindar och var snorkallt men jag fick vårkänslor iallafall.

20140413-074513.jpg
This weekend i started with the easterdecorations. I love all colors at easter. They make me happy. I also picked springflowers and put them in my kitchen as a reminder of spring although it was cold and windy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s