Purple joy!

Jag får väl erkänna att jag är lite för stressad för att det ska vara bra! Som alltid när jag är stressad så försöker jag njuta av de små detaljerna i livet! Idag tog jag en promenad till min mans arbetsplats efter jobbet. Älskar de lila hyacinter som parkförvaltningen planterat och som jag passerar på min väg. De börjar precis att slå ut och börjar så smått att dofta helt ljuvligt. Just nu väntar jag på Äntligen hemma och sedan Trolljägarna innan det blir sängläge. Vi får se om jag håller mig vaken.

20140415-192421.jpg

20140415-192445.jpg
Purple hyacinths outside my workplace makes me happy. I’m trying to enjoy the little things in these stressful times.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s