Easter weekend

Igår gick jag hem vid lunch. Efter en kämpig vecka så var några ledig timmar precis vad jag behövde. Min man och jag möttes för en lunch på stan. Efteråt passade vi på att göra att par ärenden. Vi gick till trädgårdsföreningen där jag klippte mig lite påsktulpaner. Vi passerade vit magnolia och en hel massa färgglada fjädrar på vägen. När vi kom hem vilade vi oss resten av kvällen. Jag är konstant supertrött just nu och behöver vila när jag får chansen. Kollade ikapp på en ny favoritserie på playTv (Blacklist). Idag fredag så ska jag fixa till lite påskmys här hemma. Min dotter är på väg hem från Frankrike. Hon önskar sig tacos till kvällen så det ska jag också fixa. Helgen i övrigt består av en hel del aktiviteter blandat med jobb hemma. Hoppas ni alla får en solig och glad påsk! Ps: såg att ett par av bilderna är suddiga. Måste nog gå till optikern snart, ser inte att det är suddigt när jag tar bilden, hrm.

20140418-073147.jpg
Easter is on it’s way and i got off work early yeasterday. I went down to town for some errands. We passed flowers and millions of colorful feathers on our way. Happy easter everyone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s