A long night!

I natt har jag sovit uruselt. Det kan bero på att jag råkade somna en stund på dagen igår. Jag har drömt mardrömmar och vaknade upp sur på en person som var riktigt dum i drömmen. Även om jag vet att det bara är en dröm så tar det ett tag att skaka av sig känslan. När vi var nere i förrådet sist så hittade jag två gamla tavlor från när jag var liten. Det är inramade vårmotiv av Elsa Beskow. Jag fick för mig att måla ramarna i antik guldfärg och återanvända dem. Jag mår så bra när jag får pyssla, varför tar jag mig inte tid till det oftare?!

20140419-055519.jpg

20140419-055534.jpg
Jag passade även på att måla ramen till en månadstavla som min dotter fick av mormor och morfar 1995, året hon föddes. Hon har hela året och kan byta varje månad. Ramen var i ljust trä från början som hade mörknat och blivit ful. Den blev jättefin med dov guldfärg.

20140419-055906.jpg
Igår kom min älskade dotter hem efter sin Frankrikeresa. Hon hade med sig ett par eiffeltorn till mig i olika storlekar. Här ser ni det stora. Jag har en tanke med var de ska stå. Jag ska köpa en stringhylla till vardagsrummet. Det står dock rätt långt ner på priolistan så mina torn får vänta lite på sin rätta plats.

20140419-060313.jpg
Äntligen börjar pärlhyacinterna slå ut! Är så nöjd med det och det har gett blodad tand för fler planteringar i kruka på balkongen. Vill ha jordgubbar och kryddor bland mycket annat.

20140419-060533.jpg
Idag väntar påskmiddag med mamma och pappa. I övrigt ska jag vila och småpyssla med sånt som jag älskar. Har blandannat en bok som jag ska läsa ut. Jag är med i bloggboklubb och jag älskar att utmanas med nya bokupplevelser. Jag är ju som bekant en deckarnörd och skulle aldrig ha valt den här boken själv. Jag återkommer med mer info när vi diskuterar den i cyberspace efter påsk. Kanske finns det någon mer som vill haka på nästa gång.

20140419-062145.jpg
Yesterday i painted old frames in goldcolor. I had the pictures on my wall when i was a child and i wanted to update them to a new life. I love the spring motifs by Elsa Beskow. My daughter returned home from France and brought me a eiffeltower. I just love to have her home again. Our grape hyacinths is starting to blom this easterweekend. What a fluke! Happy easter everyone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s