Todo this week!

Veckan som kommer består av jobb så ända in i bängen! Tidiga morgnar och sena kvällar. På tisdag väntar välbehövlig massage av nacken som är som en fiolsträng. Kan massören lossa på det så kanske jag slipper huvudvärk ett tag. Jag ska packa ner mitt kontor för en temporär flytt som hänger ihop med det projekt jag jobbar med och dessutom ska jag förbereda fem utbildningar som jag ska hålla i inom kort. Även om det ekar tomt här några dagar då och då så kommer jag snart tillbaka igen. Bloggen är mitt andningshål! Filmsnutten är ifrån helgen när vi tog vår härliga promenad. När det är som stressigast då tänker jag att snart promenerar jag här igen och då känns det lite lättare!


A filmclip from our walk last weekend. I love springtime in Sweden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s