Tree of life!

Idag är jag ”ledig” från jobbet. Anledningen till det är att jag skulle följa med min dotter till kirurgen för operation av en stökig tå som inte vill bli bra. Nu hoppas vi att det äntligen kan bli lite ordning på tossingen. Sitter i kökssoffan och tittar ut på vår gård. Vårt vackra trädet strålar i vårlig prakt och jag njuter av utsikten varje gång jag är i köket. Nu väntar jag på att min chevreinbakade lax ska bli klar så att vi kan äta lite. Sedan ska jag iväg på massage innan jag far iväg och hämtar maken efter jobbet.

20140423-135954.jpg
This is my view from our kitchen. I love our tree in the spring. It’s like a beautiful bride.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s