Rare butterflies!

Alldeles strax är det lördag! Ligger i min säng och kan inte somna! Har varit uppe och öppnat fönstret för att få lite luft. Har tittat på gammal film från 80-talet men inget hjälper! Nåja det är ju tur att det är just lördag imorgon för då kan jag ju sova lite längre om jag nu somnar det vill säga. Jag vill passa på att tipsa om fina planscher på sällsynta blommor, fåglar, insekter och fjärilar. Jag hittade dem på Ågrenska i Göteborg. De kostar 100 kr plus porto. Genom att köpa en plansch bidrar man till att barn med sällsynta diagnoser kan komma till Ågrenska och få hjälp att leva sitt liv efter sina egna förutsättningar. Väldigt fint initiativ och väldigt fina planscher. Den med fjärilar är på väg hem till mig.

20140425-235731.jpg
Found these posters online. The one with butterflies is on it’s way home to me. It’s a institution for children with rare diagnoses called Ågrenska (follow the link above) that sell these posters so that the children can get benefits from it. I like that a lot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s