You light up my day!

Igår rensade jag kartonger hela dagen. Det resulterade i fyra tomma, fyra ompackade och två som ska skänkas till myrorna eller någon liknande organisation. Totalt tio av trettiotvå är klara och jag är nöjd med gårdagens insats. Dagens höjdpunkt var när jag hittade en hel hög med örhängen från åttiotalet. Dessa tog min dotter genast hand om. Kul att de får ett nytt liv. Hon blir iallafall relativt ensam om dem då jag inte tror att det finns så många i omlopp idag! Kvällens höjdpunkt var när min man ropade på mig. Han hade tänt ljus på balkongen och ordnat mysstund. Det blev en lyckad avslutning på dagen! Vi har en ljuslykta med tre värmeljus men när den lyser ser det ut som hundra. Jag ville först skänka den men min man sa att han inte tyckte det. Då hamnade den på vår inglasade balkong. Vi har även hängt upp en gammal smidesljuskrona på balkongen. Den har inte heller någon plats inne längre men blev toppenbra på balkongen. Vi satt länge och myste och pratade om hur vi ska inreda balkongen bland mycket annat. Idag väntar matlagning, deklaration, räkningar och några timmars jobb. Först av allt blir det dock frukost och sedan en morgonpromenad.

20140427-065016.jpg

20140427-065030.jpg
Yesterday we were sorting out a lot of boxes from our move (from house to apartment) last fall. When i was finished for the day, ten boxes of thirtytwo were gone, my husband arranged a romantic supper on our balcony. He is such a wonderful romantic ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s