Spring festival!

Igår var det valborgsmässoafton. När jag kom hem sent från jobbet bytte jag till en varmare jacka och så gick vi ut för att se på elden, höra på ”vintern rasat ut” sånger, höra på lite blåsorkestermusik samt titta på ett fint fyrverkeri. Mamma och pappa bjöd på god middag och trevligt sällskap. Ljudet av sprakande eld och fyrverkerier ger mig alltid vårkänslor! Eldarna ger mig en känsla av ”ut med det gamla och in med det nya” jag vet inte vad de hade preparerat brasan med i år men oj vad det tog sig snabbt!

20140501-125704.jpg

20140501-125727.jpg
Yesterday we celebrated spring in Sweden. We light fires and welcome the arrival of the month of may! We are putting winter, snow, darkness and cold behind us and look forward to warmth, sun and light.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s