Thinking about it!?

Igår var det klämdag för många men inte för mig. Efter jobbet hade jag tid på vårdcentralen. Har tyvärr åkt på borrelia och knaprar nu penicillin. Fick tydligen en fästning i påskas när jag var i skogen och plockade ris, mossa och vitsippor, suck och blä… Idag lördag tänker jag bara göra roliga saker som att blogga, fixa inbjudningar till min dotters student, gå på stan (om jag orkar), laga mat och vila. Imorgon söndag jobbar jag igen. Vaknade tidigt och satte mig framför datorn. Jag funderar mycket på hur det ska se ut här hemma. Har gjort ett photoshop kollage på hur jag tänker mig vardagsrummet. Jag har ärvt en sideboard och ett bord med stolar i teak och en kristallkrona i guld. Egentligen gillar jag inte alls brunt och guld men dessa möbler ligger mig varmt om hjärtat. Försöker därför få ihop en stil som funkar med lite modernare möbler och färger.

vardagsruminspo

 

Mattorna från Rusta, två lövbacken bord från Ikea, sideboard och teakbord med fyra stolar finns redan (inte de i kollaget), kristallkrona i guld finns också (bild från nätet). På önskelistan står två vitrinskåp (Liatorp) från Ikea, en stringhylla, fåglar i design av Kay Bojesen, vas från Mio, tv-bord i grått, Howardsoffa (Lejon) i grått och en massa färgglada kuddar som matchar mattorna.

Vi får väl se vart vi hamnar. Något åt hållet blir det nog. Jag tänker mig jordfärger med varma accentfärger till. Hittar vi rätt grå nyanser så funkar det mot brunt tycker jag och skulle vi vilja byta ut teakmöblerna i framtiden så passar ju grått till det mesta. Nu ska jag ta min penicillintablett och sedan ska jag knarta iväg till panduro. Har fått hjälp av en kompis (som är duktig på scrapbooking) med lite ideér till inbjudningskorten. Visar när de är utskickade senare.

I have inherited teak-furniture and a christallamp with gold details from my grandparents. I´m now thinking about how to make them work with other colors and more modern furniture. This collage is one suggestion. We will see where it´s going!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s