Dancing queen!

Var på jobbet tidigt som sjutton och jobbade järnet fram till kl 14. Då var jag tvungen att slänga mig i bilen och brassa hem igen. I eftermiddag hade min dotter nämligen sin sista dansuppvisning på den dansskola hon går på nu. Det kunde man ju bara inte missa. Efter studenten väntar nya äventyr. I fjorton år har hon dansat alla möjliga olika saker och tävlat både i det ena och det andra. Blod, svett och tårar men också gemenskap, lagkänsla, vänner och glädje. Vart hon än hamnar så kan hon alltid dansa på någon dansskola men tävlingskarriären är nog över nu. Försökte fota dessa fartiga tjejer, det blev supersuddigt men vad gör det om hundra år….

20140504-183855.jpg

20140504-183913.jpg
Today my daughter ended her dance career. She has been dancing at the same school for almost fifteen years. After graduation from high school new adventures awaites! She’s leaving town to explore the world. Where ever she goes she can always find new danceschools. After all dance is a universal language!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s