Nostalgia and vinyl!

Igår kväll hottade min man igång vår gamla skivspelare. Plockade fram en gammal skiva från 1988 som jag bara älskar. När jag hör låten är det jultid, snö och prassel av julklappspapper jag tänker på. Jag sitter i mina föräldrars vardagsrum sent på julafton och lyssnar på min nya skiva i lurar med sladd. Jag har kört ut småsyrrorna och stängt dörren om mig. Det här är min stund! Det kändes likadant när jag satte på skivan igår… Min stund! Jag har letat på spotify etc men aldrig hittat den på cd. Då är det tur att man kan spela sin vinylskiva och njuta istället. Filmade en snutt, hoppas ni hör nåt. Höj volymen annars…


My favorite song 1988. Found my old records today. OMG the nostalgia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s