More pineapples to the people!

Äntligen har Lagerhaus fått in glasskålarna som ser ut som ananas. Jag har sett dem i flera inredningstidningar och har velat ha en länge. De har varit försenade ut i butik men idag kom de. Jag sprang ner en liten sväng på lunchen och köpte en. De är ganska små och kostade 49 kr. Den blir fin fin i min framtida stringhylla. Ananas är på modet nu i inredningsvärlden och man ser dem överallt som tyg, kuddar, klädmönster och på lampor mm. För mig räcker det bra med en glasskål, mer ananas än så blir det inte hemma hos oss. Nu matlagning och sedan trädgårdsmåndag på tv innan jag slänger mig i sängen. Imorgon väntar en ny hysteriskt upptagen dag!

20140519-193157-70317090.jpg
Today i bought this pineapple glasbowl at Lagerhaus. It’s quite small and costed 49 swedish kr. It will look very nice on my future string shelf in our livingroom. I love glas in all forms, shapes and colors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s