New shoes!

Det där med skor är en pina för mig. Jag hatar att köpa nya skor och går ofta omkring i dom jag har tills de i princip går sönder. Den där klyschan att alla kvinnor älskar skor stämmer inte på mig. Det kan vara fint med klackar ibland men bara väldigt korta stunder i taget. Idag tog jag iallafall mig iväg för att köpa nya skor och till min förvåning hittade jag ett par genombrutna sköna ballerina som är lite uppbyggda så att de inte blir alltför platta. Det var verkligen dagens höjdpunkt. Jag fick vare sig panik eller ångest utan klarade mig bra. Jag har även lyckats hitta två kjolar, två klänningar, två kavajer och en blus på kort tid så nu är jag redo för projektfinal 1 av 2. Mer om vad jag köpte senare. Nu blir det lite sömn innan finalveckan drar igång med start imorgon… Wish me luck!

20140523-230801-83281073.jpg

20140523-230808-83288378.jpg
New shoes in from Gabor. I like them a lot. A ballerina shoe with a slight heel. The are navy blue and made of suede.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s