My very own day!

Idag vaknade jag av frukost på sängen och vacker sång! Min fina man bjöd senare på lunch och en glass på stan. Det blev en sockerfri yogurtglass. Den innehåller säkert en del sötningsämnen men vad gör det om man inte äter så ofta. Jag fick även ett par fina eccosandaler som jag är supernöjd med. Ikväll fixade jag ostfyllda lövbiffsrulader till middag vilket blev supersmarrigt, LCHF-style såklart! Jag har fått en massa grattishälsningar både på mail, telefon och på FB. Det har helt enkelt varit en underbart bra dag så här långt!

20140602-195211-71531084.jpg
Today was my very own day! I woke up when my family sang happy birthday this morning! My husband then asked me out for lunch on the town, i ate a sugarfree yogurt icecream and i got new summer sandals from Ecco. All and all a very good day ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s