Gold rain!

Äntligen en lång ”ledig” helg! Studentveckan har börjat och det händer mycket nu den närmaste tiden. Jag har tagit en vilodag och gör inte så mycket mer än tvättar kläder. I morse tog jag en sväng ner till affären för att köpa lite frukostmat. Jag älskar att bo i stan och jag älskar att våra kvarter är så fina. Vi hade tänkt att gå ner på stan en sväng och fira vår nationaldag. Tyvärr har min man en dålig dag och jag har ingen lust att gå själv. Ikväll ska jag dessutom skjutsa på ungdomarna. Imorgon börjar jag min planering för studentmottagning. Det är mest detaljer kvar men det gäller att planera ordentligt om vi ska hinna med allt.

20140606-154958-56998873.jpg

20140606-155024-57024722.jpg
I love my new neighborhoods! I love the views, the gold rain and the fontaine on my way to the grocerystore. I love that we have a three day weekend!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s