Wishlist june 2014

Jag har en tendens att glömma bort saker jag sett och vill ha, det blir liksom ingen ordning i huvudet. När jag sedan ser en bild eller läser ett inredningsreportage så blir jag påmind om vad jag verkligen vill ha. Om någon frågar vad önskar du dig…. så vet jag aldrig, blir låst och kommer inte på något. Därför tänkte jag starta en ny kategori där jag lägger mina önskelistor så att jag kan påminna mig själv om vad jag vill spara till eller önska mig. Vissa saker kommer säkert aldrig att bli av men vissa saker kommer säkert hitta hem hit vart efter.  Här är min junilista!
Wishlist juni2014

Lamp from Greenworks.eu (Husräddarna, tv3, episode 3 2014), Print from Vee Speers ”Thirteen”, Earrings from Cooee design store, Mirror from Jotex, Plexiglasflowers from Anna Agger (Örnahusen), Orangetree to our balcony, Lovebirds from Kay Bojesen, Salt and pepper mill from Önska, Mugs from HM home and a wooden box to our vinyl records (found online).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s