Really really close!

När jag sorterade appar på min iPhone igår så insåg jag att jag till säkert 90% har fotoappar i min telefon. Jag älskar att fota och jag älskar att kunna redigera dem snabbt. Jag beskär, ändrar ljusstyrkan, justerar färger etc. Jag använder filter och olika effekter. Vi har en systemkamera men jag använder nog min iPhone mer. Det enda jag saknar är att kunna gå riktigt i närbild på blommor och annat. Det har jag längtat efter och funderat på länge. Kanske har jag hittat lösningen nu? Jag ska be min man kolla upp detta bättre, han som är bra på det tekniska. Om det verkar okej då flyttar denna mojäng allra högst upp på min önskelista…

ooloclipmacro_hdr

shop_iPhone5_photo_lens

 

OMG this is just what i need! I really want a olloclip iPhone macro lens. This little thing just moved up to first position on my wish list, all categories.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s