Restless feet!

Sitter på stan och vilar en stund! Har sprungit runt som en tok och handlat till studenten. Nu är det i princip bara mat och dryck kvar. Det tänkte jag fixa imorgon eller på torsdag. Puh… Ikväll ska jag fixa pom poms och egna vimplar. Snart ska jag stressa vidare men först ska jag vila fötterna ett par minuter till.

Sandalerna fick jag när jag fyllde år. De är från Ecco och är verkligen supersköna.

20140610-163416-59656554.jpg
Resting my feet for a moment! Running around town fixing things to my daughters graduation on friday! My new sandals are from Ecco. I got them for my birthday some weeks ago. Today is the perfect weather for them.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s