Pennants!

Jag har tagit ledigt onsdag, torsdag och fredag för att fixa med min dotters student. Idag gick jag upp tidigt och har tillverkat femton meter vimplar i pastellfärger. Jag använde presentpapper från Bokia och Lagerhaus, platt snöre från Åhlens, lim från panduro, sax, linjal för att mäta upp lika mellanrum mellan vimplarna, en penna och en tillklippt mall. Det gick förvånansvärt fort och var ganska enkelt när man väl hittade sin metod. Det är ju egentligen bara fantasin som sätter gränser. Det kunde bli fint med hjärtan eller stjärnor… Men det får bli en annan gång.

20140611-120911-43751166.jpg

20140611-120930-43770243.jpg
I have taken a couple of days vaccation to arrange my daughters graduation. Today i went up early and made 15 meters of pennants in pastel colors. Soon i will go down town to do some last minuts shopping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s