Roots and wings!

Dagen för min dotters student kom och gick! Vi hade tur med vädret på så sätt att när hon sprang ut så var det uppehåll! Det kom skurar hela dagen så vi kunde inte vara i mammas och pappas trädgård som vi önskat. Vi dukade fint i deras stora kök istället och på altanen för de som ville sitta ute. Det var världens lyckligaste tjej som sprang ut med vit mössa och spetsklänning med pärlbroderier. Vi tog mer än 400 foton med vår kamera och det var fler än vi som fotade så dagen är väldokumenterad. Jag kommer för stunden inte åt mitt fotobibliotek men här kommer några bilder från min iPhone mm.  När jag redigerat bilderna i datorn så kan det hända att det dyker upp några fler. Jag har försökt att ge min dotter både rötter och vingar. Jag försöker ge henne trygghet, kärlek, värme, mod och hopp. Nu ska hon snart testa vingarna för att se om de bär men vad som än händer så har hon sina rötter här! Jag är helt säker på att det kommer att gå alldeles utmärkt bra. Gissa om jag är stolt över min dotter som jag älskar så himla mycket.

Först ut med ett glädjeskutt sprang min dotter. Bilden är tagen av min dotters fotolärare. Bilden visar känslan för hela dagen kan man säga, bara ren glädje!

20140622-080938-29378843.jpg

Jag letade länge innan jag hittade rätt bild till skylten. Jag minns dagen som igår när hon kom utkrypandes från vårt sovrum med lampskärmen på huvudet. Mammas ljus…

20140614-221815-80295083.jpg

Här har ni en tjej som har drömt om att åka flak i tre år. Snacka om lycka att äntligen få stå där.

20140622-080928-29368084.jpg

 

 
Some pictures from my daughters graduationday. I will show you more later. Anyway one superhappy daughter and one tired but superhappy mom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s