Longing for my vaccation!

Jag tror aldrig jag har längtat efter semester så mycket som jag gör just nu! Jag jobbar veckan ut, tre dagar kvar, och det känns som en evighet. Min energi är borta sedan länge och jag går på tomgång. På kvällarna lagar jag mat och sedan gör jag absolut ingenting mer än vilar. Jag behöver vara ledig och fylla på mina depåer på alla sätt.

20140625-060424-21864725.jpg
I’m longing for my vaccation to start. I’m so tired and three days before free time feels like three years. See you soon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s