Summerrain!

Det har varit en minst sagt kämpig vecka. Nu är det äntligen semester och det kan ju göra vem som helst glad! I morse när vi åkte till jobbet sken solen men när vi skulle hem så ösregnade det! Det gör dock ingenting för nu är jag ledig i fyra veckor och det ska bli så skönt så det kan ni aldrig ana. På hemvägen gick jag förbi Åhlens och Lindex för att ekipera mig. Höstnyheterna!!!!!! är redan på väg ut och det har kommit in en del fina saker som jag är sugen på. Några av dessa nyheter men även en del reafynd fick följa med hem. Jag har köpt vinröda, mörkgrå och svarta byxor, en svart kjol, en rosagrå tröja, en mönstrad blus, en top, en kavaj och en jeansjacka. Nu ska jag vila en stund efter att ha kört min dotter till Bråvalla. I natt ska jag hämta hem henne igen. Det är tur att det är sovmorgon imorgon.

20140627-175828-64708864.jpg

20140627-175829-64709238.jpg

20140627-175829-64709675.jpg
Today i started my vaccation with rain. I don’t care i’m just so happy to be free! I bought some new clothes today and i’m very happy with my findings. I’ll show you later.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s