After rain comes more rain!

När jag slappnar av efter en extremt intensiv jobbperiod då blir det liksom en kollaps. Jag har mått pest mer eller mindre hela helgen. Igår var vi trots det på ikea och köpte ytterligare en garderob plus en del annat. Vi var även hos min svärmor och hämtade hem de sista kartongerna mm efter flytten från huset. Nu börjar den stora rensningen! Idag har vi varit på returpunkten en sväng. Vi åkte även förbi mamma och pappa. Mamma fyller år i veckan och hade fått en fin väska av min ena syster lite i förskott. Det är dessutom min drömväska fast jag vill ha den i svart med silver. Det har ösregnat hela morgonen men just nu tittar solen fram. Jag passade på att foto en vacker ros i mina föräldrars trädgård. Molnen på himlen hotar med mera regn. Resten av dagen blir det innejobb men först en kopp te!

20140630-100402-36242332.jpg

20140630-100401-36241523.jpg

20140630-100401-36241949.jpg
I love my mothers new birthday bag! I want one in black and silver! I’m going to save money and buy one for my own. Today our summervaccation starts. It’s raining but i don’t care. We have lots of things to do inside.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s