DIY print

Jag såg en dyr tavla på stan med delar av en sångtext som jag älskar. Fick för mig att göra ett eget print! Jag har spraymålat en träfärgad ram som jag ärvt av syrran med silvergrått hammarlack från Biltema. Bild hittade jag på nätet och sedan redigerade jag bilden i word med ett typsnitt som heter handwriting. Hittade lite glossigt fotopapper när jag rensade kartonger. Vips har jag ett egenhändigt gjort print i en ram som passar ihop med en annan tavla som jag ska ha i samma rum = nöjd!

20140703-100611-36371253.jpg
I saw a print that i loved down town and decided to do my own version. Spraypainted a frame and made my own print with parts of a songlyric that i love.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s