A Harry Potter kind of day!

Igår tog min dotter och jag en tur till Harry Potter utställningen. Det var så kul att se alla saker och kläder från filmerna. Både min dotter och jag är stora fans! Alla dessa fantastiska detaljer i allt från det minsta lilla till det stora. Efteråt åt vi lunch på stan och gjorde några små ärenden. När vi kom hem beslutade vi oss för att ha Harry Potter film marathon. Vi hann med fyra av åtta filmer. Vi gick och la oss sent med något fyrkantiga ögon. Det var en rolig dag tillsammans med en älskad dotter ❤

20140706-090523-32723273.jpg
Yesterday my daughter and i visited the Harry Potter exhibition. It was so fun to see all the things and clothes from the movies. When we came home we decided to have a movienight with Harry P films. It was a really magical day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s