Reuse and save money!

Det är tur att man har semester så att man kan vila när det behövs! Jag har varit så trött och hängig ett antal dagar. Vi pysslar dock på här hemma och har kommit lite närmare målet ”ordning” även om vi inte är riktigt där än! Mina vita piratbyxor drar snart sin sista suck tyvärr! De har hängt med i fler år än jag vill erkänna. Igår var vi på stan för att uträtta några ärenden. Jag letade även efter nya piratbyxor (det närmaste shorts jag kommer på sommaren) men hittade inga! De jag tyckte om kostade 300,- eller mer! Jag vill inte lägga ner en massa pengar på byxor som bara används någon månad per år. Gick förbi myrorna på vägen hem och hittade tre par ”nya” byxor. Ett par höstbyxor som satt urbra, ett par randiga jeans (piratbyxor) samt ett par ljusgrå tunna byxor med extremt fladdriga ben. Allt för ca 250,- så gissa om jag var glad. Idag har jag tvättat höstbyxorna samt tvättat och sytt om de andra byxorna. Jag hatar utställda ben och fladdriga byxor och går inte i såna om jag kan undvika det. Tog därför fram sax och symaskin och gjorde om två av paren. Trots att jag aldrig sytt in byxben förut så lyckades jag få till det skapligt bra. Jag är nöjd och har för en billig summa fått två nya piratbyxor samt ett par höstbyxor. Återbruk när det är som bäst! Jo just det min väska har pajat i handtaget också, snyft, men jag lyckades hitta en billig väska (Don och Donna) på rea för 199,- den duger till jag har sparat ihop till min Michael Kors väska.

20140715-184004-67204414.jpg

20140715-184016-67216974.jpg

20140715-184028-67228007.jpg

20140715-184045-67245344.jpg
I bought three pair of trousers secondhand yesterday at ”the ants”. I have remodeled two of them to fit me better and i’m so happy with my new summerpants that i got really cheap. One of the trousers i’m saving for autumn and winter. I also found a new bag at sale in town so i’m happy for that to. A good day for reuse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s