Mirror mirror on the wall!

Idag kom min spegel från Jotex. Vi skyndade oss för att hämta ut mitt paket. Spegeln åkte raka vägen upp på väggen! Den hänger lite högt för min smak men även de som är långa i min familj vill ju se sitt ansikte i spegeln, haha! Jag ska hänga något under för att balansera upp det hela lite. Vi har röjt massor men något städat blev det visst inte idag. Jaja det är en dag imorgon också, nya tag då. Nu ska jag fortsätta att titta på Ernst och njuta av min torsdagkväll.

20140717-203524-74124826.jpg

20140717-203524-74124424.jpg
My new mirror from Jotex arrived today. I’m so happy with my buy. It’s beginning to come together at home and i love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s