Sea craving and feverish dreams!

För andra dagen i rad ligger både min man och jag nerbäddade med varsin riktigt ettrig sommarsnuva. Ögonen rinner, näsan rinner, feber och hosta är en riktig höjdare när det är typ 30 grader i sovrummet. Något mer balkongfix har det inte blivit tyvärr. Ligger just nu i min säng och surfar runt på paddan. Drömmer om en roadtrip till Stenstrand på Torö i Stockholms skärgård. Spana in vilken fin keramik med naturkänsla av Gisela Wollert-Olsson som jag hittade. Dit vill jag åka typ NU…. Besök hennes hemsida för mer information.

stenstrandkeramik_1
We have a really bad summercold and are spending most of the time sleeping right now. I’m dreaming about the sea and would love to visit Stenstrand in Torö in the archipelago of Stockholm. Check out the ceramics of Gisela Wollert-Olsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s