Wishlist Meyer-Lavigne!

Vårt vardagsrum börjar ta form och vi har skaffat nästan allt vi tänkt oss. Vi har såklart en massa detaljer kvar att fixa men säg när man inte har det?! Det får växa fram. Jag vill så gärna ha en stringhylla till vardagsrummet över vår sideboard. Vi är inte riktigt överens om just den detaljen här hemma men jag har inte gett upp hoppet än! När den är på plats kan jag tänka mig att ha två Meyer-Lavigne blomkrukor/vaser stående på en av hyllorna. Jag bara älskar att de är så coola och fulsnygga. Ni kan tex. hitta dem HÄR om ni vill veta mer. Dessa står definitivt på min wishlist för juli. Ni kan även se på en av min favvobloggar Colorelle hur det kan se ut hos någon som faktiskt har ett par hemma hos sig.

meyerlavigne

 

On my wish list for july you can find these vases or flowerpots from Meyer-Lavinge. Follow the link above if you are interested. I think they are supercool and wouldn’t mind having them in my livingroom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s