Almost over!

På måndag börjar jag jobba igen efter min semester! Fyra veckor har rusat iväg men har samtidigt varit långa, konstig känsla det där! Blev det som jag tänkte mig?? Nej, men ni som känner mig vet att jag sällan når mer än en skugga av det jag vill eller föreställer mig.

Jag drömde om hav, roadtrips, roliga loppisar, roliga fynd, nya platser och en massa med pyssel och skapande.

Hur blev det då? Vi har mest varit hemma, en trip till Läckö slott blev det dock varvat med en massa röjande hemma. Vi har även fått ordning på vår förvaring och satsat på allt från nya möbler till ny källsortering. Vi har varit kanonförkylda mer eller mindre en vecka och försmäktat av värmen. Jag har faktiskt pysslat en del med allt från att måla badrumshyllor till att göra egna prints. Kanske inte det där konstnärliga skapandet jag föreställt mig men ändå.

Är jag missnöjd? Absolut inte… Jag har gått i ”korta” kjolar och klänningar och vågat visa mina vita ben, vi har börjat komma iordning hemma, jag har haft mina nära och kära omkring mig och jag har slutat äta novalucol varje kväll. Det är dags att inse att även om det inte blev som jag tänkte mig så blev det bra ändå. Jag duger som jag är i mina egna ögon och det är ju alltid en bra början.

Idag tog vi en sväng till Erikshjälpen där jag köpte två kjolar och en blus, min dotter köpte en klänning och tom. min man hittade nåt. Loppis här hemma går ju inte av för hackor det heller! Bilden tog min man i Söderköping häromdagen. Vi stannade till en kort sväng efter att ha varit ute i Finnkroken och lämnat av min dotter hos en kompis. Jag har på mig en kjol som jag använt en gång tidigare för cirka 6 år sedan. Det kändes som om det var dags att damma av den. Köpte den på Norén och Englund i Linköping till en fest och hade då en blå top till. Det ska finnas ett blå och vitrandigt skärp till någonstans men det har jag inte hittat.

20140726-013049-5449179.jpg
Me in Söderköping wearing a skirt i last used about six years ago. My vaccation is almost finished and on monday i start working again. I’m feeling a bit tired after my cold so i’m trying to rest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s