Reuse when it works!

Jag är igång och jobbar igen. Det rullar på som om inget (läs semester) har hänt. Idag på lunchen sprang jag ner till Myrorna för att leta efter en jeanskjol. Jag hittade en från Esprit för en billig penning. Jag kom även ut med en del andra plagg. Mina fynd kostade tillsammans vad jeanskjolen från Esprit kostat från början i butik. Jag hade supertur idag och det fanns mängder att fynda. Det kan eventuellt bero på att folk hellre ligger på stranden än springer i affärer och svettas. Jag provade en klänning från Odd Molly som var så himla fin och en blockmönstrad tajt klänning i grått, svart och rött som också var väldigt fin. Tyvärr var de inte i min storlek så de fick stanna kvar i butiken. Här är vad jag hittade idag:

Två jeanskjolar som var precis lagom i längd för mig. En ljusare blå från Esprit och en mörkare från Pepper Corn. Jag kan använda den ljusa nu och den mörka i höst och vinter.

20140729-191329-69209871.jpg
En grå, svart och vit blommig tröja med trekvartsärm. Blir urfin till svart kjol eller gråa jeans i höst eller varför inte till vita jeans under sensommaren.

20140729-191705-69425111.jpg
Jag hittade en grön och svart leopardmönstrad tröja från River Island. Älskar färgerna och mönstret men inte muddarna. Jag kommer att modifiera tröjan så den passar mig bättre och sedan ha den till svarta tajta jeans och klackkängor i höst.

20140729-191940-69580656.jpg
Jag fyndade en vit kortärmad skjorta som inte hade en enda fläck och knappt såg använd ut. Den ska användas i veckan så den ligger i tvättmaskinen just nu. Den får ni se senare. Slutligen köpte jag en lila, mörkgrå och vitrandig kjol med lite sidenkänsla från H&M som kommer bli ursnygg till grå kavaj i höst eller varför inte till vit blus nu i sommar.

20140729-192323-69803462.jpg
Jag är supernöjd med mina fynd och har verkligen tänkt till när det gäller klädkombinationer med plagg som jag redan har. Jag har ändrat taktik när jag handlar och är stenhård mot mig själv. Om jag är säker på att jag kommer att använda plagget och om jag kan hitta ett par klädkombinationer tillsammans med det jag redan har så får plagget följa med hem.

I went by ”The ants” secondhand store today and found all these great clothes for a small sum. I’m so happy with my findings. One jeansskirt is from Esprit and one is from Pepper Corn. The green and black knit is from River Island and the silky skirt is from H&M. This is reuse at it’s best.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s