Wear it!

Imorse var det lite disigt och något svalare när vi skulle till jobbet. Skjortan jag har på mig idag köpte jag secondhand hos Myrorna igår. Den är ursprungligen från Wear it och är lite stretchig i materialet. Det finns två band i ryggen som man kan knyta för att få en fin siluett. Till skjortan har jag rosa pepitarutiga piratbyxor, också stretch. Jag köpte dem på 90-talet någon gång och de hänger med än. Jag älskar färgen och passformen. På armen har jag ett armband från Pilgrim. Det köpte jag på rea i en butik som inte finns längre för ett par år sedan. Sandalerna är från Ecco och används varje dag just nu.

20140730-082239-30159242.jpg

20140730-082238-30158963.jpg
This is what i wear to work today. I bought the shirt yesterday secondhand, it’s from Wear it originally. The trousers i have had for a very long time. I love the color and pattern. My bracelet is from Pilgrim and my shoes from Ecco.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s