New shower curtain!

När vi var på Rusta häromdagen så hittade jag ett nytt duschdraperi till lilla gästtoan för 49kr. Bilden gör inte färgerna rättvisa eftersom ljuset är så dåligt på lilla toan. (Note to myself – fixa ny lampa till lilla toan) draperiet är vitt samt ljus- och mörkgrått. Älskar verkligen mönstret. Var lite orolig att det skulle kännas plastigt eftersom priset var så lågt men det var mjukt och följsamt. Vi piffar upp badrummen lite i taget. Nästa steg är att införskaffa kakeldekor och täcka de fult mönstrade kakelplattor som finns där nu. Till lilla toan vill vi ha ett badrumsskåp så att allt småplytter kommer undan. Till båda toaletterna ska nya handdukar och badlakan samt badrumsmattor införskaffas. Som sagt man får ta lite i taget…

20140803-115511-42911397.jpg

20140803-115511-42911779.jpg
New in from Rusta is a shower curtain that costed 49 skr. I love the colors and pattern. It’s white and two shades of grey. The light is pretty bad in our small bathroom so it’s hard to take good photos. The quality seem good despite the low price so i’m super happy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s