Soft walking!

När jag hittade blå Softwalk sneakers på rea blev jag överlycklig. Har haft blå och vita förut som jag bara älskade? De gamla gav upp förra säsongen till min stora sorg. Har letat efter nya länge och äntligen hittade jag dom. De är ursköna att gå i och du behöver inte knyta utan det är resårband i knytningen. Vilket bra sensommarköp. Jag är jätte nöjd!

20140803-144913-53353625.jpg
I found blue Softwalk sneakers on sale. I have had them before and they are divine to walk in. My best latesummer buy so far!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s