It’ beginning to look like something!

Vi har jobbat hårt på att få ordning hemma. Som ni vet har vi köpt ny soffa och nya vitrinskåp. Vi har fått upp mina tavlor i vardagsrummet. I hallen börjar vi få till en bra förvaring. Tanken är att det ska bli en bänkskiva ovanpå men vi har inte bestämt oss för vilken typ än. Jag håller på och samlar ihop till en tavelvägg. Jag vill även ha två andra lampor alternativt en till av samma sort som vi redan har och en ny matta till hallen. Det får växa fram.

Hallförvaringen är köksskåp från Ikea som vi satt fötter på. Soffan kommer från EM-möbler och har lite Howardstil över sig.

20140803-152016-55216089.jpg

20140803-152016-55216602.jpg

20140803-152016-55216969.jpg
Sneak peek from our apartment. It’s finially beginning to look like something. The sofa is from EM furniture. We put feet on kitchen cupboards from Ikea to have in our hallway. We are going to put some kind of countertop on the cupboards but we haven’t decided what we want just yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s