Le Creuset!

För ett tag sedan firade min man och jag våra födelsedagar i efterskott. Jag har glömt att visa vad jag fick. Till min stora glädje låg en gryta i gjutjärn med emaljinsida från Le Creuset i paketet. Nu ska här lagas stek och allehanda grytor. Jag letar bara efter nya vertyg till köket i silikon så att jag inte skadar emaljen. Älskar grytan och älskar färgen!

20140803-150404-54244958.jpg
I love my new ironpot from Le Creuset. It’s one of my favorite colors and now i finally can start to cook roast pot among other things.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s