Roadtrip to Jönköping

Idag åkte vi till Jönköping på en roadtrip. Jag står inför ett antal tuffa arbetsveckor och vill passa på att koppla av lite innan det drar igång. Det var marknad och en massa rea på stan. Vi strosade runt och njöt av solen och folkmyllret. Vi åt lunch på Bryggan precis vid vattnet. Jag tog en ceasarsallad utan krutonger som var sagolikt god. På vägen hem stannade vi på A6 där jag gjorde ett par fynd som ni får se senare. Vi tog småvägar till Gränna på vägen hem och fikade på Bakfickan. Det är ett fik med femtiotalsstil som verkligen är urmysigt. Jag drack polkagriste som sig bör när man är i Gränna. Nu har vi precis landat på balkongen hemma. Grillen är igångsatt och nu väntar balkongmys med gott tilltugg tillsammans med världens finaste man ❤

IMG_9454.JPG

IMG_9453.JPG

IMG_9455.JPG

IMG_9457.JPG
Today we took a roadtrip to Jönköping by the lake Vättern. We had lunch at the wharf by the lake. It was sunny and cosy and we really liked it. We stopped at Gränna on our way home and visited the Cafe Bakfickan. They have decorated the whole place in fifties style. It has been a really good day ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s