Yesterdays purchases!

När vi var på A6 i Jönköping så gick jag in på blomaffären Blomstertid. Jag bara älskar deras butik och den stil de har. Jag hittade något som jag letat länge efter nämligen en glaskupa. Den kan man ha en växt under eller som i det här fallet mina Eiffeltorn. Det var dessutom halva priset så gissa om jag är glad! De har precis startat en webbshop så in och spana om ni vill. Jag köpte även en grå top till min basgarderob och en djuprosa vinrödsaktig tröja till hösten på Lindex. Min man hittade sina favoritjeans till halva priset så han var också nöjd med sin dag.

IMG_9461.JPG

IMG_9465.JPG

IMG_9462.JPG

IMG_9463.JPG
Yesterday at A6 in Jönköping i bought a glas cup to have flowers or things under at the store Blomstertid. I really like their style. They have recently started a webshop if you are interested. I also bought a grey top and a darkpink sweater at Lindex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s