Wishlist – Longchamp väska

Jag har länge älskat Longchamps skinnväskor. De är tyvärr lite dyra för mig. Då återstår deras billigare sortiment men jag har hittills inte sett någon färgställning som fallit mig i smaken. De har för det mesta brunt handtag och bruna detaljer. Jag använder inte brunt så det har aldrig varit något alternativ. Nu hittade jag en väska med en ny färgställning på nätet för runt 1400 kr. Har surfat runt nätet på jakt efter denna väska men har ännu inte hittat den… Jag fotade av bilden på paddan därav den dåliga kvalitén. Den här väskan kan jag faktiskt tänka mig så den hamnar på min wishlist!

IMG_9468

 

New on my wish list. I just love this Longchamp bag. I have searched the internet but haven´t found it yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s