My wish list for August and a lot todo!

Japp då var racet på jobbet igång. Som jag skrivit förut står jag inför en enorm arbetsinsats de närmaste fem veckorna. Jag kommer inte hinna blogga så mycket som jag vill. Bloggen är mitt andningshål så jag kommer att titta in mellan varven när jag behöver en break från jobbet. Jag tror inte att jag har längtat efter oktober så mycket i hela mitt liv som jag gör just nu. Samtidigt far min dotter iväg för att studera utomlands ett år snart så jag vill inte att tiden ska gå för fort heller. Jag känner mig därför kluven mellan hemma och jobb just nu vilket blir till kaos i huvudet.

För att koppla av så drömmer jag om inredning just nu och har satt ihop min wishlist för augusti. Glasananas, grön kudde och marmor påslakan från HM, Boxar från Lagerhaus och Tjäderkudde från Åhlens.

wishlistaugusti2014

Glas pineapple, Green cushion and Bed sheet from HM, Boxes from Lagerhaus and Capercaillie cushion from Åhlens. See links above.

This is my wish list for august. I’m very busy at work right now and the coming month i will work a lot. I will not be able to blog like i would like to do. But i will check in with you now and again so please stay tuned. I will be back full-time in a month or so

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s