Sneak peek!

Imorgon har jag min första utbildningsdag av många! Jag inviger min nya top från Åhlens med marmormönster. Till det en svart kavaj från HM och ett halsband från and other stories. Jag kommer även att ha ljusgråa jeans och svarta klackskor på mig. Här får ni en sneak peek. Wish me luck!

IMG_9578.JPG
Sneak peek at tomorrows outfit. I will have one of many educationdays so wish me luck! Marbletop from Åhlens, black jacket and grey jeans from HM. The necklace is from and other stories.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s