A marble printed top!

Idag har jag klarat av min första utbildningsdag på jobbet. Jag valde ljusgrå jeans istället för svarta kostymbyxor för att det inte skulle bli ett fullt så mörkt intryck. Sommaren är ju inte riktigt över än. Jag är supernöjd med min nya marmor mönstrade top från Åhlens. Nu ska jag hem och vila. Tyvärr håller en förkylning på att krypa på mig. Jag får lite lätt panik av det. Har inte tid att vara hemma nu!!! Nej bara hem och kurera sig och sedan ta nya tag imorgon.

 

 

IMG_9596

IMG_9597

 

My first education day at work is over. I’m so happy with my new top from Åhlens with a marble print. I also just love my necklace from at other stories.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s