Fresh air and beautiful evening light!

Igår var vi en sväng hos min svärmor på landet. Det regnade en hel del men när det blev uppehåll gick vi en promenad med liten vovve. Hon vet precis hur långt hon vill gå och sedan protesterar hon haha! Tänk vad stark ett sånt litet liv kan vara. Det var ett underbart ljus ute, varmt och mjukt. Luften var hög och klar. Det var precis vad vi behövde för att fylla på batterierna inför de nästkommande veckornas intensiva jobb. Huset där min man växte upp ligger så vackert på en höjd ner mot en liten sjö!

IMG_9651.JPG

IMG_9652.JPG

IMG_9649.JPG
Yesterday we visited my mother in law at the countryside. This is the house my husband grew up in. The evening light was beautiful and the air refreshing. Yes and the little dog was very stubborn about how far she wanted to walk, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s