Busy weekend!

Igår firande min fina systerdotter på hennes födelsedag! Hon hade valt kladdkaka istället för tårta. Hela familjen var samlad och vi hade jättetrevligt. Hon fick bla. en heldag på stan för att välja nya gardiner till sitt nya fina rum av oss. Det var skönt att slippa tänka på jobbet ett tag. Jag måste bara visa min äldsta systerdotters (12år) prisskåp också… Vilken glöd hon har för sin sport. Vi får se var det leder henne i framtiden. Vad det än blir så kommer det bli bra. Idag jobbar jag heldag och jag jobbar även delar av nästa helg. Det blir en lång vecka!

IMG_9746.JPG

IMG_9748.JPG
Yesterday we celebrated my sweet niece on her birthday. She wanted chocolate cake instead of cream cake. I also have to show my oldest niece price cabinet. She’s 12 years old and burns for her sport. We’ll see where that leads her in the future. Today i’m working so it’s going to be a long week!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s