Education day 2

Det flöt på skapligt bra idag. Jag är dock väldigt trött i huvudet. Imorgon kör jag igen. Jag hade en secondhand blus på mig till svart kavaj från HM och vinröda byxor från Kappahl. Till detta hade jag ett halsband som jag köpte på Glitter för ett bra tag sedan. Just nu försöker jag hitta nya kombinationer i min garderob av sådant som jag har sedan tidigare. Det är ett sätt att koppla av när livet rusar fram i 290 knyck!

IMG_9798.JPG

IMG_9796.JPG

IMG_9797.JPG
Today i had my second education day at work. I’m a bit tired but tomorrow i will be at it again. This is todays outfit! Jacket HM, trousers Kappahl, necklace Glitter and blouse secondhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s