Sneak peek!

Här får ni en glimt av dagens outfit inför utbildningsdag två. Svart kavaj från HM, blus secondhand, vinröda byxor från Kappahl och halsband från Glitter (två år sedan). Det känns så kul att äntligen kunna hitta på lite olika outfit varianter och jag har bara börjat!

IMG_9780.JPG
Sneak peek at todays outfit! Black jacket from HM, blouse secondhand, dark red jeans from Kappahl and necklace from Glitter. Today i have education day two this week! Keep your fingers crossed please! I’m a bit nervous…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s